Valutor:

Mizuno Låga Priser Kvinna Mizuno Wave Prodigy 2 kvinnor löparskor SS19 Blå h55M93Rq

 • 1440 antal i lager

Vänligen välj:

SEK1,367  SEK484
Spara: 65% mindre • Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  Mizuno Låga Priser Kvinna Mizuno Wave Prodigy 2 kvinnor löparskor SS19 Blå h55M93Rq
  Mizuno Låga Priser Kvinna Mizuno Wave Prodigy 2 kvinnor löparskor SS19 Blå h55M93Rq
  Mizuno Låga Priser Kvinna Mizuno Wave Prodigy 2 kvinnor löparskor SS19 Blå h55M93Rq

  Mizuno

  Mizuno Wave Prodigy 2 kvinnors kör ShoesThe Wave Prodigy 2 kvinnors löparskor är optimerade för att få dig igång. Lyhörd, med massor av Fantastiskt dämpning från Mizuno parallella wave teknik och en förbättrad passform tack vare den nya uppdaterade övre.


  Jacquard Mesh övre


  Jacquard mesh används i byggandet av övre som det är extremt lätt och bekväm. Mesh omsluter varje fot andas komfort så att luften helt genomsyra hela övre. Denna konstruktion ger en konstant tillförsel av frisk och sval luft medan samtidigt tvingar ut varmt, kvavt luft som finns under intensiv aktivitet.


  Övre innehåller dessutom ett limningsstation utförande av överlägg som lägga till design, personlighet och öka komforten. Overlayer interlock med snörning system för att ge en låst in passform så att mellanfoten av övre att Linda foten bekvämt och säkert. Mesh läggs till kragen och tungan för att förbättra komfort och fantastiskt ventilationen för när temperaturerna börjar stiga.


  Wave teknik mellansula


  Mizuno har använt deras innovativa parallella wave teknik i Prodigy 2 som enhetligt skingras chock hela sulan, som ger utmärkt dämpning och ökad stabilitet. Den Mizuno wave ger flexibilitet i en riktning och stöd i den andra. Vågen absorberar stötar utan att kompromissa med bekvämligheten eller dämpning medan chocken överförs sedan tillbaka för att vägleda idrottaren på deras nästa rörelse. Den Mizuno wave presenterar partiell deformation och ger dynamiskt stöd till att stabilisera och guide foten framåt för bättre gångstil effektivitet.


  Dessutom erbjuder mellansulan mellansula teknik för U4ic och U4icX. Mellansulan består huvudsakligen av Mizuno U4ic förening som rider och kuddar som Mizuno AP + mellansula, men är cirka 30% lättare utan förlust av bekvämlighet eller prestanda. U4icX finns i hälen och en ljus evolutionära mellansula förening som ger en mer bekväm vadderad åktur med högre rebound, således uppfyller den mest bekväma strömsatta ride. Slutligen, Mizuno har sin Smoothride teknik på mellansulan som är en teknisk metod att minimera snabb acceleration och retardation av foten under övergången, skapa jämnaste rida möjligt.


  X10 yttersula


  Samband mellan mellansula och yttersula är Mizuno Intercool system. Denna fullängds ventilationssystem minskar värme och luftfuktighet uppbyggnad inuti skodonet arbetar ständigt för att fötterna är sval, torr och bekväm. X10 är en mycket slitstark kol gummi som möjliggör längre slitage i slagtålig områden och kompletterar dragkraft vid hälisättning. Denna innovativa förening säkerställer du har den bästa dragkraften i testning villkor så att du kan prestera på din optimala nivå.


   
  Copyright © 2020 http://www.goteborgshaftet.se/