Valutor:

Mizuno Finaste Kvinna Mizuno wave Bolt 7 domstol skor Rosa/Vit PkDa5sOd

 • 2014 antal i lager

Vänligen välj:

SEK1,472  SEK475
Spara: 68% mindre • Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  Mizuno Finaste Kvinna Mizuno wave Bolt 7 domstol skor Rosa/Vit PkDa5sOd
  Mizuno Finaste Kvinna Mizuno wave Bolt 7 domstol skor Rosa/Vit PkDa5sOd
  Mizuno Finaste Kvinna Mizuno wave Bolt 7 domstol skor Rosa/Vit PkDa5sOd

  Mizuno

  Mizuno Wave bult 7 inomhus domstolen ShoeThe Wave bult 7 från Mizuno ger ökad stabilitet och kontroll vid snabba rörelser i sidled. Idealisk för snabba reaktioner när på domstolen, lätt dämpning bidrar till att öka komfort samtidigt ge enastående stötdämpning i processen.


  AirMesh övre


  Övre av Wave bult 7 från Mizuno har konstruerats använder en AirMesh material för att ge optimal andningsförmåga och komfort som du glida över domstolen. AirMesh transporterar aktivt och effektivt bort ansamling av överskjutande svett och fukt, lämnar dina fötter svala och torra som du strävar efter för bästa resultat och prestanda. Dessutom uppmuntras sval luft att cirkulera, skapa en torrare och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas. Överlägg funktionen på den övre som sammanfaller med traditionell snörning för att ge en fin lockdown passform, hålla dig så bekväm och lika säker i skon som någonsin innan. En Dura-sköld är placerad på framsidan av skon att skydda tårna från möjliga skador och skador som du kan ställas inför på din hektisk dag för domstolen. Avrundning av övre är en flyttbar insock, som kan ersättas av en medicinsk ortos om det behövs.


  Wave mellansula


  Den Mizuno Wave ger flexibilitet i en riktning och stöd i den andra. Vågen absorberar stötar utan att kompromissa med bekvämligheten eller dämpning av mellansulan, vilket garanterar dig vistelse bekväm hela tiden. Chocken överförs sedan tillbaka för att guida dig på nästa rörelse. Vågen motverkar delvis deformation och ger dynamiskt stöd för att stabilisera och guidar foten framåt. SR touch är också bosatt i mellansulan att ge lätt dämpning och en mer lyhörd känsla.


  Dynamotion Groove yttersula


  Yttersula av denna sko är innovativt konstruerade med speciellt utformade flex grooves att förbättra stabilitet och på-domstolen agility kallas Dynamotion Grooves. Eftersom detta är en inomhus domstolen sko, är yttersula av Wave bult 7 icke-märkning och superbt tålig för alla dina inomhus domstolen sporter.


   
  Copyright © 2020 http://www.goteborgshaftet.se/