Valutor:

Asics Billiga Saker Kvinna ASICS GEL Svart LFu20R5D

 • 2922 antal i lager

Vänligen välj:

SEK1,453  SEK513
Spara: 65% mindre • Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  Asics Billiga Saker Kvinna ASICS GEL Svart LFu20R5D
  Asics Billiga Saker Kvinna ASICS GEL Svart LFu20R5D

  Asics

  ASICS GEL-HOCKEY TYPHOON Women's Hockey Skor komma runt fältet på rekordtid använder innovativa Asics GEL-HOCKEY TYFON. Med en gjuten, hög-grip yttersula för dragkraft under våt-väder spel och GEL dämpning för att skydda dina knän och Vader.


  Syntetiskt läder övre


  Syntetiskt läder överdelar kommer att innesluta varje fot i tålig komfort. Mesh element ökar luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Överlägg omger foten i ökad stabilitet och struktur; de hjälper till att förankra du till mellansulan och minska i-sko slirning så att du kan njuta av jämn och störningsfri framsteg. PGuard, en förstärkt gummi/harts förening, wraps på tår och mediala framfoten att förbättra slitage-motstånd, öka skons hållbarhet samtidigt försvara dina fötter mot svepande skott. Två lager av minnesskum i hälen kragen kombineras för att forma till bärarens fot, skapa en verkligt personlig känsla och passform; leverera mjukt stöd samtidigt minska risken för gnidning och blåsor (eftersom vi vet hur de kan förstöra din dag).


  Solyte mellansula


  Solyte bosatt i mellansulan att tillhandahålla fjäderlätt dämpning och förbättrad hållbarhet. Lättare i vikt än ASICS' standard EVA och SpEVA, Solyte hjälper att skona lederna som du spurta ner på hårt, oförsonliga pitch ytor. Inbäddade i mellansula plattformen, är Rearfoot och framfoten GEL dämpning system. Silikon-liknande materialet effektivt absorberar stötar och skyddar dina fötter från stor genomslagskraft strejker, lämnar dig tillfreds att ta på tävlingen. Hög-nötning gummi pryder den mediala bakre delen av mellansulan, ökande grepp under laggar och diabilder.


  Hög-Grip-yttersula


  Påverkan vägledning System technology är en teknisk design, baserad på filosofin i den mänskliga kroppen, som tillåter foten att utföra en mer naturlig häl-till-tå-rörelse. Denna teknik är baserad på 3 principer: kontakt-, MidStance- och framdrivning. ASICS' designfilosofi sysselsätter länkade componentry att förbättra fotens naturliga gång från hälisättning till tå-off. Trusstic systemet ökar stabiliteten; Det förstärker den mellersta delen av sulan, stoppa den från att vrida överdrivet och därför minskar risken för inåtgående/utåtgående rullning som kan orsaka skada. En hög-grip-yttersula fullbordar denna hockey sko, dess gjutna klackarna levererar bitande dragkraft över varje planen.


   
  Copyright © 2020 http://www.goteborgshaftet.se/